montažni ugostiteljski objekt
Montažni ugostiteljski objekti – Vodič pri kupnji
31. May 2021.
pokretni ugostiteljski objekt
MOGA Pokretni ugostiteljski objekti

Samo se zaustavite gdje želite, otvorite vrata svog mobilnog objekta i odmah prodajte svježe pripremljena pića i hranu. San o vlastitom kamionu hrane Vam zvuči primamljivo? Saznajte kako pokretni ugostiteljski objekt možete personalizirati prema Vašoj temi!

Osnivanje posla u mobilnoj gastronomiji izvrstan je način za ulazak u restoranski posao ili za proširenje biznisa postojećeg restorana. Možete doći do širih područja vašeg grada kako biste privukli nove kupce ili isporučili manje narudžbe, što rezultira većom prodajom i povećanim prometom.

Personalizirani pokretni ugostiteljski objekt

Ova prilagodljiva vozila dizajnirana su da zadovolje velike gužve tijekom višesatnih ili čak višednevnih događaja poput sajmova. Ako tražite više prostora za izradu Vaših usluga, pokretni ugostiteljski objekt je idealna opcija za vas!

Ovdje govorimo o mobilnoj kuhinji koju zakačite na vozilo za vuču s jednog mjesta na drugo. Kuhinjske prikolice mogu se uvelike razlikovati, u rasponu do 6 metra duljine i do 3 metra širine. Uz MOGA proizvode, svoj pokretni ugostiteljski objekt možete personalizirati i redizajnirati kako bi savršeno predstavljao Vašu ponudu.

Pokretni ugostiteljski ojekt
Mobilna Gastronomija

Zašto odabrati pokretni ugostiteljski objekt?

Jedinstvenost mobilnih ugostiteljskih objekata leži u iznimno jednostavnoj montaži uz brzo hidrauličko rasklapanje. Budući da mobilni ugostiteljski objekt i transportno vozilo nisu povezani, prikolica se može odvesti na nekom događaju, a vozilo se može koristiti za obavljanje poslova tijekom događaja. Veličina objekata ovog tipa omogućuje prehrambenom poduzeću da ugosti velika mjesta. 

Osim toga, interijer pruža dovoljno prostora za opremu u punoj veličini, skladištenje sastojaka, jednokratnu upotrebu i pribor za čišćenje. Potpuno opremljenom kuhinjom možete ponuditi jelovnik s više jela, imati veći broj osoblja i uslužiti nekoliko kupaca odjednom. Različite veličine objekata omogućuju vam da pronađete prikolicu za hranu po svom proračunu i prilagođenu vašim potrebama i specifikacijama.

Moga Ariston Optimum
MOGA pokretni ugostiteljski objekti

MOGA pokretni ugostiteljski objekti

Svoje objekte proizvodimo na visokoautomatiziranim linijama. Modernim stilom minimalizma, MOGA objekti su prilagodljivi svakom eksterijeru. Vrhunskom funkcionalnošću, objekti su primjenjivi i na razne sektore ugostiteljstva. Luksuzni dizajn se lakoćom prilagođava Vašim zahtjevima zahvaljujući timu uspješnih inženjera i dizajnera.

Ariston Deluxe je vučno vozilo s dvije osovine, naletnim kočnicama i preklopnom rudom. Posebnost dizajna leži u automatskom uvlačenju kotača i otvaranju krova. Mogućnost otvaranja krova idealna je za lokacije uz obalu mora gdje Vaši kupci mogu uživati u pogledu.

Ariston Deluxe
Ariston Deluxe

Ukoliko je vino glavni predstavnik Vašeg brenda, tada je Ariston Dioniz idealna opcija za Vas! Ovaj objekt je specijaliziran za izlaganje vina, s mogućnošću prilagodbe različitom asortimanu. 

Ariston Dioniz
Ariston Dioniz

Samoutovarni objekti na vučno vozilo, Ariston Optimum i Ariston Optimum XXL opremljeni su sa svom opremom u skladu sa sanitarnim i ugostiteljskim propisima za pripremu i prodaju hrane i pića, kao i ostali modeli. Namjeravate poslužiti veću publiku Vašim specijalitetima? Ariston Optimum i Ariston Optimum XXL idealano će predstaviti Vaš brend.

Ariston Optimum XXL
Ariston Optimum XXL

Quadro i Quadro XL modeli su prilagodljivi Vašim zahtjevima. Štogod je potrebno pri stvaranju Vaših usluga, ovaj model može to sadržavati. Širina je ista kod oba objekta, no razlikuju se po duljini – Quadro modelu je duljina 2,5 m dok je Quadro XL-u 3,5 m. Kao i kod Ariston modela, Quadro također opremamo u skladu sa sanitarnim i ugostiteljskim propisima za pripremu i prodaju ugostiteljskih usluga.

Moga Quadro XL
MOGA Quadro XL

Uspješnost mobilne gastronomije odnosi se najviše na lokaciju i ako odaberete pravo mjesto, nikada nećete pogriješiti u odabiru modela. Više o našoj ponudi saznajte na https://moga.hr/proizvodi/

Comments are closed.