mobilna gastronomija
Kako odabrati idealan pokretni ugostiteljski objekt za Vaše usluge?
24. May 2021.
mobile catering facility
How to choose the ideal mobile catering facility?
7. June 2021.
Montažni ugostiteljski objekt
MOGA Montažni ugostiteljski objekt

Montažni ugostiteljski objekti zaobilaze pasivnost fiksnih lokacija te vraćaju dinamičnost poslu. Njegova snaga je sposobnost odlaska i upoznavanja poslovnih prilika gdje god se nalazili. U ovom članku naučit ćete sve o našoj ponudi mobilnih ugostiteljskih objekata, te saznati i što uzeti u obzir ako sami želite otvoriti jedan!

Osmijeh kupaca nakon što su pojeli ukusni obrok samo je jedan od razloga zašto je mobilna gastronomija atraktivan dio scene ugostiteljstva. Lokacija, brendiranje i atmosfera pomoći će privući vaše prve kupce, ali hrana i mjesto njene pripreme će ih natjerati da se vrate. 

Montažni ugostiteljski objekti i njihove prednosti

Mobilni objekti kombiniraju značajke kamiona za hranu i kolica za hranu. Slične su kolicima s hranom jer ćete ih trebati odvući do odredišta, a ima dovoljno mjesta poput kamiona za hranu. Ovakvi objekti imaju kuhinju velike veličine i puno prostora za odlaganje, te vam omogućuje da poslužite veliku gužvu.

Pokretni ugostiteljski objekt
Pokretni ugostiteljski objekt
  • Objekt može vući bilo koje vozilo te je dizajniran iznimno jednostavnom montažom uz brzo hidrauličko rasklapanje.
  • Prilagodljivi su svakom eksterijeru, a vrhunskom funkcionalnošću su primjenjivi i na razne sektore ugostiteljstva.
  • Prikolica se može odvesti na nekom događaju, a vozilo se može koristiti za obavljanje poslova tijekom događaja.
  • Mobilni objekt možete personalizirati i redizajnirati kako bi idealno predstavljao Vaše usluge.
  • Veličina objekta Vam omogućuje da ugostite velike evente.
  • Interijer pruža dovoljno prostora za opremu u punoj veličini i skladištenje 
  • Potpuno opremljena kuhinja znači da možete ponuditi više jela i uslužiti nekoliko kupaca odjednom.
  • Različite veličine naših objekata omogućuju vam da pronađete odabir po svom proračunu i prilagođenu vašim potrebama i specifikacijama.
  • Može se koristiti kao sekundarna kuhinja za proširenje prostora postojećeg objekta
  • Možete ih neprestano premještati od mjesta do mjesta, bez brige o smanjenju vrijednosti uzrokovanom povećanjem kilometraže.

Kako odabrati idealan montažni ugostiteljski objekt?

Da biste započeli svoj san mobilne gastronomije, prvo ćete morati odlučiti koji će tip najbolje poslužiti Vašem poslu. Hoćete li odabrati Ariston ili Quadro model? Svaki od njih ima svoje prepoznatljive kvalitete i prednosti za različite tvrtke s mobilnom kuhinjom. 

Razmislite koja vam je ciljana skupina – učinite to prije nego što kupite svoj mobilni ugostiteljski objekt. Ako imate na umu jelovnik, kome će se svidjeti? Koju demografsku kategoriju ciljate i gdje ćete im moći prodati? Na taj ćete način znati kakav ćete stil i dizajn objekta kupiti.

Montažni ugostiteljski objekt
Ariston Optimum XXL

Montažni ugostiteljski objekti

Za prodaju, MOGA nudi niz pokretnih ugostiteljskih objekata, modularnih objekata, kao i prodajnih štandova. Moderan dizajn naših proizvoda podiže pristup klijentu na visoku razinu te se odlično prilagođava uz svaku lokaciju.

Prilagođavamo se Vašim zahtjevima i nudimo proizvode koji zadovoljavaju sve potrebe Vaše djelatnosti, zahvaljujući timu uspješnih inženjera i dizajnera.

Quadro i Quadro XL modeli prilagođavaju se Vašim zahtjevima jer ovaj model može sadržavati štogod je potrebno pri pripremi Vaših usluga. Širina je ista kod oba objekta, no razlikuju se po duljini. Quadro modelu je duljina 2,5 m dok je Quadro XL-u 3,5 m. Interijer ovog tipa objekta dizajniran je u skladu sa sanitarnim i ugostiteljskim propisima za pripremu i prodaju ugostiteljskih usluga.

Quadro XL
Quadro XL

Ariston Deluxe je vučno vozilo s dvije osovine, naletnim kočnicama i preklopnom rudom. Posebnost dizajna naglašava automatsko uvlačenje kotača i otvaranje krova, što je idealno za lokacije uz obalu mora kako bi Vaši kupci iskoristili pogled.

Ariston Deluxe
Ariston Deluxe

Ukoliko je vino glavni predstavnik Vaših usluga, tada je Ariston Dioniz savršen odabir za Vas! Ovaj objekt je specijaliziran za izlaganje vina, s mogućnošću prilagodbe i različitom asortimanu. 

Ariston Dioniz
Ariston Dioniz

Samoutovarni objekti na vučno vozilo, Ariston Optimum i Ariston Optimum XXL opremljeni su sa svom opremom u skladu sa sanitarnim i ugostiteljskim propisima za pripremu i prodaju hrane i pića, kao i kod Quadro modela. Namjeravate poslužiti veću publiku Vašim specijalitetima? Ariston Optimum i Ariston Optimum XXL idealno će predstaviti Vaš brend.

Ariston Optimum XXL
Ariston Optimum XXL

Sada je vaša prilika da upoznate nove lokacije sa svojim uslugama. Kontaktirajte nas te budite korak ispred nudeći luksuznu notu svojoj djelatnosti.

Comments are closed.