Moderna i inovativna

Kako mi to radimo?

U našim proizvodnim pogonima sve naše objekte proizvodimo na visokoautomatiziranim linijama, te zahvaljujući modernoj tehnologiji i 40-godišnjoj tradiciji sve naše proizvode isporučujemo ključ u ruke.

Zahvaljujući našem timu inženjera i dizajnera sa lakoćom se prilagođavamo Vašim zahtjevima i nudimo proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe

  • Prilagodljivost kupcu
  • Jedinstven dizajn
  • Funkcionalnost proizvoda
  • Izvrsna podrška
  • Prodaja diljem svijeta

Zašto mi to radimo?

U želji da omogućimo jednostavan i atraktivan pristup u obavljanju vaše djelatnosti razvili smo multifunkcionalne proizvode za ugostiteljstvo i turizam.

Vrhunski dizajn naših proizvoda podiže pristup klijentu na visoku razinu te se odlično prilagođava uz svaki eksterijer.

>10

zemalja


>1000

artikala


>50

projekata


>40

godina iskustava


Kako smo se razvijali?

MOGA mobilna gastronomija je brend na tržištu nastao iz četrdesetogodišnje tradicije i iskustva obiteljskog poduzeća u metalnoj industriji. Proizvodni pogon se razvio i vrhunski opremio te se danas može pohvaliti proizvodnjom visokokvalitetnih i high-end proizvoda prihvaćenih na europskom tržištu.

Danas nudimo jedinstvene proizvode po izgledu i tehničkim karakteristikama , dizajniramo ili redizajniramo prema zahtjevima kupca te stavljamo na raspolaganje sve naše potencijale. MOGA nastupa s najmodernijom proizvodnom tehnologijom te kapacitetom proizvodnje od 200 objekata godišnje.

Ostanite u kontaktu s nama